viernes, 24 de septiembre de 2010

Pensa, escolta el cor i actua!!


El 31 d'agost de 2010 passarà a la història de la meua vida com el dia en que me'n vaig anar a viure amb la meua parella Laura, el meu "cresolet", la xica més especial que he conegut i amb la qual estic visquent a un pis de Sant Salvador, El Vendrell, Tarragona.

Lo nostre va ser ràpid, ens van conéixer al gener i ja portem 8 mesos junts però desde el 31 d'agost, com he dit, visquent en parella amb la nostra mascota Jaid, un goset "pointer" de 8 mesos!!! qué casualitat, no? de moment és un catxorret i es comporta com a tal amb les seues "travesures" però portant-se molt bé per la nit i ja amb la estabilitat de saber quin és el seu hogar.

Del meu "cresolet", qué dir? donç que es tracta de la persona de la meua vida, em cuida, em respecta, m'estima, és la meua companyera, amiga i novia...és clar. Portem poc de temps però ha sigut un temps molt intens on ja hem conegut a les famílies respectives i als amics respectius i un temps on hem viscut ja moltes coses junts.

Laura, espere que t'agraden aquestes paraules i moltes gràcies per totes les vivències, alegries i moments divertits que m'has fet passar.

Nova personeta per a la familia!!


Bé, hui és un dia magnífic i volia compartir-ho amb els que llegiu aquest blog que tot i que no l'actualitze en molta asiduitat, en dies com aquest apeteix I MOOOLT escriure unes poques línies i reflexionar sobre la vida, que ja estic fent-me un poquet gran i els aconteixements van passant a una velocitat endiablada.

Vos conte, avuí és el dia en que m'he enterat que vaig a ser TIO, de nou!!! la meua germana està embaraçada de sis setmanes i serà de nou mare....SERGI TINDRÀ UN GERMÀ/NA, estic supercontent per la meua GERMANA MARI, VICENT, SERGI I TOTA LA FAMÍLIA...SOBRETOT EL MEU GERMÀ MIGUEL I ELS MEUS PARES QUE SERAN UELOS DE NOU...JEJEJEJE.

 Be, només donar una forta abraçada desde on escric (El Vendrell, Tarragona) i demà mateix estic amb tota la família per a compartir estos moments de tremenda felicitat.